Indigo Icons: true blue, baby I love you! 🩵💙💜

Indigo Icons: true blue, baby I love you! 🩵💙💜

Denim is al decennialang onmisbaar in onze garderobe, en terecht! Het is de ultieme stijlkameleon: stoer, stijlvol en eindeloos veelzijdig. Wat denim zo bijzonder maakt, is dat het steeds opnieuw een frisse, moderne twist krijgt, zonder zijn tijdloze karakter te verliezen. Dat zie je heel duidelijk terug in ons fashion statement Indigo Icons. Met denim als basis, en daarnaast met volop ruimte voor nieuwe stylingopties in alle tinten blauw. Ontdek Indigo Icons én alle stylingtips!

 

Denim: de ultieme tijdloze aankoop

Denim is al jaren relevant en bijzonder veelzijdig! Een paar redenen waarom de denim-look al zó lang zó populair is:

 

  • Tijdloos en seizoenloos: een klassieker die nooit uit de mode raakt
  • Veelzijdig: van casual tot chic, van preppy tot edgy, met denim kun je alle kanten op
  • Stoer én elegant: ondanks de stoere vibe kan denim tegelijk elegant en verfijnd ogen
  • Geschikt voor alle gelegenheden: met de juiste accessoires draag je denim net zo makkelijk thuis, naar kantoor en op een avondje uit

 

Je kunt denim het hele jaar door dragen, telkens weer in een nieuwe styling. Of je nu een zomerjurkje met een spijkerjasje combineert of een winterse look creëert met een donkere spijkerbroek en een warme trui, denim past zich aan elk moment aan. Dat maakt het een hele goede investering in je garderobe.

 

Ook dit seizoen volop nieuwe stylingopties met denim

Ook dit seizoen geeft denim weer volop ruimte voor nieuwe stylingopties. Waarschijnlijk denk je het eerst aan een klassieke denim jeans. Die staat symbool voor een casual look, maar met een paar hakken en een blouse is diezelfde jeans ineens perfect voor een avondje uit.

 

Ga bijvoorbeeld voor een preppy look met een denim, nette blouse en loafers. Deze subtiele knipoog naar de klassieke college-stijl heeft een eigentijdse flair die perfect is voor zowel werk als vrije tijd.

 

Of kies voor een distressed jeans met een leren jas voor een rauwere, urban look.

 

Vergeet ook de kracht van denim met donkerblauw niet. Denk aan een donkerblauwe blazer: te gek met je denim, maar ook o zo handig om door te combineren. Het contrast tussen blauwtinten geeft diepte aan je outfit en zorgt voor een ingetogen, maar elegante look 💙

 

Indigo: iconische status in de modewereld

En nu we het toch over mooie blauwtinten hebben, let’s talk about indigo! Want denim is misschien het meest bekende indigo-item, maar zéker niet het enige. Deze prachtige tint duikt steeds vaker op in verschillende materialen en kledingstukken, van jassen tot jurken en zelfs accessoires. Indigo is veel meer dan een kleur: het is een stijlstatement dat zowel klassiek als modern aanvoelt. In de modewereld heeft indigo, vooral door zijn diepe, rijke blauwtinten, een iconische status bereikt. Het biedt de perfecte balans tussen casual en chic.

 

Kies uit 50 tinten blauw

Geen wonder dus dat je dit seizoen weer prachtige indigo-items in de winkel vindt. Allemaal fantastisch te mixen en matchen. En niet alleen met denim. Kom dus lekker langs in onze winkel en ontdek Indigo Icons en onze andere schitterende fashion statements.

 

En wil je heel graag dat we je helpen bij het vinden van items die perfect bij jouw stijl passen? Maak dan een afspraak voor een gratis personal shopping sessie, dan weet je zeker dat onze Mooimakers álle tijd voor je hebben!