Personal Shopping

Gratis Personal Shopping

Ben jij op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Of heb je wat hulp nodig bij het vinden van unieke combinaties, bijvoorbeeld omdat je wel wat frisse inspiratie kunt gebruiken? Dan is een gratis Personal Shopping-sessie echt iets voor jou. Kom naar Maggy’s en laat je adviseren door onze Mooimakers.

Wat houdt Personal Shopping bij Maggy’s in?

Als je een afspraak maakt voor een gratis Personal Shopping-sessie, word je gekoppeld aan één van onze Mooimakers. Zij luistert naar jouw wensen en kijkt met jou waar jij naar op zoek bent. Samen gaan jullie in de winkel op ontdekkingstocht. Je past kledingstukken en krijgt persoonlijk advies. Zo vind je de outfit die bij jou past. En die je misschien wel blij verrast!

Combineren, maar dan duurzaam

Neem vooral je eigen kleding mee naar je personal shopping sessie! Want onze liefde voor combineren gaat verder dan alleen met de collecties in de winkel. Bij Maggy’s shop je items die je ook kan combineren met wat jij al hebt. En wij denken graag met je mee. 

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken. Soms wel zo makkelijk!

Personal shopping, wat je stijl ook is!

Wat je vraag en stijl ook is, Maggy’s is er voor jou. Ons team van Mooimakers kent de kunst van mixen en matchen. Samen met jou ontdekken we what makes you shine.

Onze mooimakers

Berbie

Anne Fleur

Maggy

Lianne

Mariska

Rita

NO-NONSENSE

We zijn eerlijk en open. Op een directe, maar altijd respectvolle manier. We winden er geen doekjes om. Als een item niet staat, dan zeggen we dat. Op ons kun je vertrouwen. Recht door zee, to the point. En ja, het kan dus gebeuren dat je afscheid moet nemen van een bepaald item. Even huilen mag, maar later ben je ons gruwelijk dankbaar. Beloofd.

EXPERTISE

Wij hebben heel veel verstand van zaken. Onze fashionkennis is up-to- date en zo kunnen wij jou ongelooflijk goed adviseren. Je zult ons niet treffen in onflatteuze setjes. Wij dragen kleding die bij onze persoonlijkheid past en wij worden aangenomen op basis van onze persoonlijkheid. What you see is what you get!

EIGENZINNIG

Maggy’s is graag anders dan anderen. Wij zijn niet zomaar een winkel met dameskleding. En dat durven we ook te laten zien. Want waarom meegaan met de menigte als je er ook uit kunt springen?!

DUURZAAM

Bij Maggy’s vind je keer op keer unieke collecties van kwalitatief goede items. Wij geloven niet in impulsaankopen, maar in kwaliteit. Koop minder, koop beter.

VERBINDEND

Contact met jou als klant staat bij ons centraal. Want jij bent degene met - en voor - wie wij het doen. Wij geloven namelijk dat je samen veel meer bereikt dan alleen. Elk moment verdient grote aandacht. Wij nemen echt de tijd voor jou!

Dit zeggen onze klanten

★★★★★

Geweldige winkels met mooie en bijzondere kleding die je niet overal tegen komt. Heel fijne medewerkers die goed weten wat er in de winkel hangt en met verrassende combinaties komen. Complimenten gegarandeerd!

Marjon
★★★★★

Een prachtige zaak met een enorm inspirerende collectie. Een team met verkoopsters die absoluut weten hoe te combineren en je goed te laten voelen in “hun” kleding. De klant is koning!

Keep up the great work Maggy 💕

Willeke
★★★★★

Onlangs zeer geslaagd bij Maggy's mode. Unieke outfits gekocht. Mooi hoe ook gekeken wordt hoe ik alles kan combineren met andere kledingstukken. Zo blij. Mooiste complimenten ontvangen bij het dragen ervan. Voel mij als klant zo gewaardeerd en gezien. Dank jullie wel voor het mooie bedrijf en team dat jullie zijn.

Lisette
★★★★★

Goede service, een verkoopster die met je meedenkt en goede kennis heeft van de collectie, maar ook weet welke pasvorm staat bij jouw figuur. Kwaliteit van de kleding is ook goed, maar de verkoopster gaf de doorslag. Met een hoop mooie nieuwe kleding en een goed gevoel de zaak weer verlaten en ik kom zeker terug. Top!

Ingrid