Duurzame dingen doen: nu ook als HUB voor My Lima Lima

Duurzame dingen doen: nu ook als HUB voor My Lima Lima

Als je al vaker wat bij MAGGY’s hebt gekocht, weet je allang dat wij letten op duurzaamheid. We nemen écht onze verantwoordelijkheid hierin, want we vinden het super belangrijk dat onze mooie aardbol ook voor de volgende generaties nog een fijne plek is om te wonen. 

 

Dat doen we zowel door duurzaam in te kopen als door onze manier van verkopen.

 En… we doen dat nu ook als HUB voor My Lima Lima!

Daar vertellen we je graag wat meer over, want zij doen prachtige dingen en wij zijn trots daaraan mee te kunnen helpen!

 

 

Even in het kort: wat is My Lima Lima

My Lima Lima is een social enterprise, opgericht door prinses Laurentien van Oranje. Met als doel zovéél mogelijk geld weg te geven aan mensen die het nodig hebben en verdienen. Hoe ze dat doen? Door kleding en accessoires van waarde in te zamelen en weer te verkopen in hun winkel in Den Haag. Alles wat ze verkopen is aan hen gegeven. En alle winst geven ze weg. Simpel, toch? Als je wil weten hoe ze dit precies doen, kijk dan vooral even op de website van My Lima Lima.

 

Inzameling via HUBS, waaronder Maggy’s Mode

Alle kleding wordt ingezameld via HUBS. Dat betekent dat je in onze winkel in Bunschoten-Spakenburg je (nog mooie) kledingstukken kunt inleveren. Wij zorgen ervoor dat het terechtkomt bij My Lima Lima. Zij verkopen jouw kledingstuk in hun winkel, en alle winst gaat naar goede doelen. (Welke doelen dat zijn staat ook op hun website 😊).

 

Draag jij ook je steentje bij?

Wil jij ook bijdragen aan dit mooie doel? En heb jij mooie kledingstukken in je kast liggen die je tóch niet (meer) draagt? Dan nodigen we je harte uit om dit bij ons in te komen leveren.

 

Maar let op, er zitten wel een paar voorwaarden aan de kleding die je in kunt leveren. Je kunt niet zomaar al je oude kleren bij ons brengen. De verkoop moet namelijk voldoende winst opleveren. Kleding van Bershka, Mango & H&M nemen we niet aan. Alleen mooie kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit qua stof, merk of met een bijzondere uitstraling.

 

Hieronder lees je wat voor soort kledingstukken My Lima Lima zoekt:

 

  • Hoge kwaliteit (dus geen afdankertjes en geen fast fashion)
  • ⁠Mooie merken (Max Mara, Georgio Armani, Filippa K, Wolford, Fabienne Chapot, ETRO, Missoni, Michael Kors, Essentiel Antwerp of vergelijkbaar)
  • Mooie materialen (merkloze kleding van mooie stoffen als cashmere en zijde)
  • In goede conditie (schoon en fris, zonder schade of vlekken)

 

Twijfel je? Kom dan gewoon even bij ons langs!

 

 

 

---