Bezorgen

Besteld op werkdagen vóór 16.30 uur? Dezelfde dag verstuurd!
Plaats je je bestelling op een werkdag vóór 16.30 uur? Dan gaan wij dezelfde dag voor je aan de slag en zorgen wij ervoor dat je bestelling die dag met PostNL meegaat. Je ontvangt van ons een Track & Trace-code per e-mail zodra je bestelling naar jou onderweg is. 

Verzenden in heel Nederland
Wij versturen bestellingen in heel Nederland. Op dit moment is het niet mogelijk om je bestelling naar het buitenland te versturen.

Versturen naar een huisadres of een PostNL afhaalpunt
Je kunt zelf kiezen of je het pakketje bij jou thuis laat bezorgen of op een PostNL-servicepunt naar keuze. Bezorger gemist? Dan krijg je van PostNL een kaartje in de brievenbus en wordt het pakket bij je buren of bij een servicepunt bij jou in de buurt bezorgd. Ligt je bestelling bij een servicepunt? Dan kun je op de kaart of via de Track & Trace-code lezen wanneer je je bestelling daar kunt afhalen. 

Je bestelling ophalen in de winkel
Geen geduld om te wachten op de bezorger? Je kunt je bestelling ook ophalen in de winkel in Bunschoten-Spakenburg. In dat geval kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je deze graag wil ophalen. Neem voor het afhalen van je bestelling je bevestigingsmail mee. Dit is je aankoopbewijs.  

Heb je een vraag over de bezorging van je bestelling? Mail dan naar service@maggysmode.nl of bel naar 033 - 298 01 65 (op werkdagen tussen 09:30 -17:00 uur).
Dan helpen wij je graag verder.