Cool Clique: alsof je zonder moeite de coolste versie van jezelf bent

Cool Clique: alsof je zonder moeite de coolste versie van jezelf bent

Je kent ze wel, die vrouwen die eruit zien alsof ze zomaar wat uit hun kast getrokken hebben, maar wél een super toffe look hebben! Jaloersmakend? Niet nodig, want jij kunt jezelf ook deze look aanmeten! In ons fashion statement Cool Clique draait alles om combineren, mixen en matchen, zonder dat het geforceerd overkomt. Ontdek hoe jij ook die onmiskenbare coolness kan uitstralen waar deze stijl om draait.

Cool Clique: de Nieuwe Girl Gang Look

De "Cool Clique" look – ook wel de nieuwe Girl Gang Look – is een ode aan de iconische supermodellen uit de jaren 80, vastgelegd in de beelden van Peter Lindbergh. Ik kan het het beste omschrijven als een samensmelting van tijdloze stijl en moderne nonchalance; alsof je zonder moeite de meest coole versie van jezelf bent. 

Jij kunt dit ook, door lekker te spelen met deze zeven onmisbare elementen.

 

1. Leather jackets:

Essentieel voor die edgy vibe: een tof leren jasje. Combineer met een eenvoudige coltrui en creëer in een oogwenk een statement dat zowel klassiek als rebels voelt.

2. Loose Fit, all the way:

Het lijkt alsof je er niet over hebt nagedacht, maar dat is juist het punt. Denk aan de nonchalante, moeiteloze stijl van de Olsen Twins. Of het nu een losvallende jeans is of een oversized blazer, de loose fit is key!

3. Schoenen maken het verschil:

Van boots en heels tot no-nonsense sneakers, je schoenkeuze zet de toon voor de rest van je outfit. Ga voor een chunky boot voor een stoere look of kies voor een eenvoudige sneaker als je voor gemak gaat.

4. Minirok is terug:

De comeback van de minirok is onmiskenbaar. Draag hem met een oversized sweater voor contrast of combineer met een leren jasje voor een rock-‘n-roll randje.

5. Coltrui blijft:

Een coltrui is een blijvertje en past perfect bij de Cool Clique-vibe. Of je nu kiest voor zwart, neutrale tinten of een gedurfde kleur, dit item blijft altijd stijlvol.

6. Accessoires als gamechangers:

Net zoals schoenen je outfit kunnen maken of breken, geldt datzelfde voor een tas, een casual sjaaltje of een opvallende ceintuur. Deze kleine details geven een twist aan je look die je unieke stijl onderstreept.

7. Het Idee:

De Cool Clique is een doordachte look die eruitziet alsof het toevallig is ontstaan. Het draait om het mixen en matchen van de bovenstaande key pieces, zonder dat het geforceerd overkomt. Draag het met zelfvertrouwen, en je straalt die onmiskenbare coolness uit waar deze stijl om draait.

 

Kom je mixen & matchen?

Hou je van die lekker nonchalante, zogenaamd-toevallig-bij-elkaar-geraapte stijl? Onze winkel hangt momenteel vól met toffe Cool Clique-items die je fantastisch kunt mixen en matchen. Helpen we je ook graag bij. Dus kom lekker langs, of maak een afspraak voor een gratis personal shopping sessie.