Over ons

OVER ONS

MAGGY’S is al 20 jaar een begrip in mode. Vrouwen laten stralen: van binnen én van buiten. Dat is waar we het bij MAGGY’S voor doen. We zijn er voor elke vrouw ongeacht jouw stijl, maat en vorm. Met ons bijzondere aanbod van ruim 40 modemerken zijn we er voor elke vrouw. In onze winkel in hartje Spakenburg en nu  ook online in onze webshop. 

Wij staan voor inspiratie omdat kleding je nog mooier kan maken. Daarom delen we onze passie voor kleding met jou. Op een liefdevolle manier, met persoonlijke aandacht en eerlijk advies!  Doordat we niet kijken naar merken die bij elkaar passen maar naar items die bij elkaar versterken, creëren we een verrassende en niet alledaagse look. 

In onze webshop kun jij 24/7 terecht. Laat je inspireren door onze mooimakers, ook als jij niet naar de winkel kunt komen. Niets leuker dan jou blij maken met een outfit die jou laat stralen! Met liefde verstuurd vanuit Spakenburg en razendsnel bij jou thuis bezorgd. 

Een webshop op de MAGGY’S-manier:

  • Een groot assortiment; met zorg samengesteld,  
  • Een mix van ruim 40 bekende- en onbekende modemerken,
  • Bijzondere items die je niet overal kunt vinden, 
  • Aandacht voor de oorsprong en herkomst van het product

 24/7 kledinginspiratie

Mensen uit het hele land inspireren met verrassende combinaties, mooie items en handige styling tips dat is ons streven, juist ook in de webshop. Kijk gerust uitgebreid rond in onze webshop. Zet een lekkere kop thee en ga er uitgebreid voor zitten om geïnspireerd te worden.

Wil je zeker zijn van een dagelijkse dosis fashion inspiratie? Volg ons ook op Facebook en Instagram voor nog meer inspirerende outfits en styling tips van onze Mooimakers. 

Vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Plaats je je bestelling vandaag vóór 15.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je items vandaag nog op de post kan. Zo kun je er al heel snel van genieten. Bestellingen boven de €250,00 verzenden wij verzekerd naar jou toe. Als extra service zodat jij je geen zorgen hierover hoeft te maken.