Wij verkopen geen kleding, wij verkopen zelfvertrouwen!

Wij verkopen geen kleding, wij verkopen zelfvertrouwen!

Ken jij ze ook? Van die vrouwen in je omgeving tegen wie je opkijkt? Sterke vrouwen, op wie je stiekem een beetje jaloers bent omdat zij alles voor elkaar lijken te hebben in hun leven? Van die vrouwen die er geweldig uitzien en bruisen van het zelfvertrouwen?

Als je zulke vrouwen kent, durf ik te wedden dat je je ook regelmatig afvraagt: hoe dóen ze dat dan? Hoe krijgen ze het voor elkaar om zoveel zelfvertrouwen te voelen? En… hoe zorg ik dat IK dat ook krijg?

In dit blog lees je mijn kijk op sterke vrouwen én deel ik mijn geheime recept voor een instant boost voor je zelfvertrouwen!

Mijn kijk op sterke vrouwen

Een sterke vrouw, waar staat dat in mijn ogen voor? Als sterke vrouw kun je elke uitdaging aan. Ook als je van tevoren denkt dat het te zwaar voor je is, ga je door. Én je hebt de moed om weg te lopen van een situatie die niet goed voor je is. 

Want sterk zijn staat wat mij betreft ook – vooral! – voor zelfliefde. Van jezelf houden ondanks je fouten en zwakke kanten. Een sterke vrouw heeft vertrouwen in zichzelf, is trots op wie ze is, en is niet afhankelijk van anderen voor haar geluk. Ze staat open voor advies, maar luistert uiteindelijk naar zichzelf en haar intuïtie, omdat ze volledig op haar eigen kracht vertrouwt. 

We zijn allemaal sterke vrouwen

Weet je wat het mooie is? In de basis zijn we allemaal sterke vrouwen. We houden allemaal 1.000 ballen tegelijk omhoog. Je werk, je relatie, je kinderen, je ouders, je vriendinnen, je sport, je hobby’s … of juist het gebrek aan dat alles. Het is nogal wat, alles bij elkaar. 

Wat een ander doet is knap, en wat jij doet ook. Ik stel dus voor dat we vanaf nu niet meer opkijken naar andere vrouwen en denken “Wow, zij is een sterke vrouw!”. Nee! Denk niet dat een ander sterker, beter, knapper, slimmer, liever, geduldiger en sterker is dan jij. Kijk naar jezelf en besef dat JIJ die sterke vrouw bent. 

Het begint allemaal bij zelfvertrouwen

Ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij zelfvertrouwen. En daar schort het nog wel eens aan, toch? Veel vrouwen zijn onzeker over hun lijf. Iedereen die in onze winkel komt, wil er graag goed uitzien. 

En tegelijk heeft ook bijna iedereen wel iets te klagen over haar eigen lijf: te dik, te dun, te lang, te kort, te breed, te smal, te … ja, te wat eigenlijk? Wat wij dan horen is bijvoorbeeld:

  • “Die kleur staat mij echt niet, ik ben daar veel te bleek voor!”
  • “Zo’n strakke broek kan echt niet met die dikke billen van mij”
  • “Een korte rok kan echt niet meer op mijn leeftijd”

We zijn zo kritisch op onszelf! 

Herken je die kritiek op jezelf? Ontbreekt het jou ook stiekem aan zelfvertrouwen? En durf je om die reden bijvoorbeeld alleen hele neutrale kleding aan, zodat je niet opvalt? Of wijde kleding, zodat niemand je buik, billen of borsten ziet? 

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons in de winkel langs te komen. Zomaar spontaan, of op afspraak. We beloven je dat we je met een flinke dosis extra zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Want: 

Wij verkopen geen kleding, wij verkopen zelfvertrouwen!

Onze MooiMakers zien meteen welke kleding goed bij jou zal staan. Ze kijken naar je figuur, je huidskleur, je uitstraling, vragen naar je wensen qua kledingstijl …  en pikken dan precies die kleding uit de rekken die jou perfect past en die jou mooi en krachtig maakt. 

En wat er dan gebeurt! Zoals onze Mooimaker Anne Fleur het laatst zo mooi zei: “Ik zie vrouwen letterlijk groeien als ze de juiste kleding aan hebben. Ze gaan rechterop staan, krijgen een andere houding die veel meer power uitstraalt. En ze krijgen echt een totaal andere uitdrukking in hun ogen. Met de juiste kleding gaan vrouwen echt letterlijk stralen!”

En zo is het precies. Kleding is zóveel meer dan kleding! Als je je door ons laat aankleden, zul je zien dat kleding je meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en meer geluk geeft. 

Dus vergeet die therapeut, en kom gewoon lekker langs bij Maggy’s! 

Maak een afspraak voor gratis personal shopping of loop gewoon lekker binnen.